Plan centra Lumini za 2017.: Još veće zadovoljstvo posjetitelja Foto: Lumini

Plan centra Lumini za 2017.: Još veće zadovoljstvo posjetitelja

Varaždinske vijesti | 23.12.2016. u 12:15h | Objavljeno u Aktualno

U posljednjem kvartalu ove godine trgovački centar Lumini bilježi rast posjećenosti od 20 posto u odnosu na isto razdoblje lani. 

U trgovački centar Lumini ove su godine stigli Bershka, Konzum, Tomas Sport, Vitapur, Zoo City, Baby Center, restorani Mex i WokMe, kuglana Medonja te igraonica Twister. Uskoro će svoja vrata otvoriti i bar Leggiero

- Posjetiteljima najvećeg regionalnog trgovačkog centra želimo omogućiti jedinstveno shopping iskustvo. Zbog toga se u skladu sa željama i potrebama posjetitelja obogaćuje ponuda trgovačkog centra Lumini, a kontinuirano radimo i na podizanju razine usluga, od prodajnih do onih u u ugostiteljstvu - rekao je Nikola Grđan, Lumini Center Manager. 

Lumini trenutačno ima više od 40 zakupnika, a 2017. godine ponudom namjerava postati još zanimljiviji posjetiteljima. 

- U pregovorima smo s nekoliko tvrtki čija ponuda odgovara potrebama naših posjetitelja. Nakon što smo prvi u ovaj dio zemlje doveli Bershku, španjolski modni brend iz grupacije Inditex, sa sličnim ćemo poslovnim potezima nastaviti iduće godine. Bit ćemo izuzetno ponosni ako jedinstvenu ponudu trgovačkog centra Lumini nastavimo oplemenjivati brendovima koji još nisu prisutni u ovom dijelu hrvatskog tržišta - istaknuo je Grđan. 

Lumini od otvorenja u ožujku 2014. godine bilježi neprekidan rast prometa i broja posjetitelja. Na godišnjoj razini centar ima rast broja posjetitelja za više od 10 posto, a u posljednjem kvartalu ove godine taj je broj veći za čak 20 posto u odnosu na isto razdoblje lani. To znači da će do kraja godine Lumini imati više od dva milijuna posjetitelja.

Daljnjim unapređenjem centra, Uprava želi da postojeći posjetitelji budu još zadovoljniji, a očekuje i privlačenje novih, tj. onih koji još nisu otkrili što im sve trgovački centar Lumini nudi. 

Lumini_druzenje_sa_novinarima_16.jpg

Označeno u