Otvoren stečajni postupak nad Radio Varaždinom

vv | 12.4.2019. u 15:25h | Objavljeno u Aktualno

Trgovački sud u Varaždinu, povodom prijedloga predlagatelja vjerovnika Sanje Vlašić, otvorio je danas u podne stečajni postupak nad stečajnom dužnikom Radio Varaždin d.o.o.

Vjerovnici stečajnog dužnika pozvani su da u roku od 60 dana od dana objave oglasa o otvaranju stečajnog postupka prijave svoje tražbine stečajnom upravitelju Draganu Čemerinu, i to u dva primjerka s ispravama na kojima se tražbine temelje, uz potvrdu o plaćenoj pristojbi u iznosu od 2% vrijednosti tražbine, ali najviše 500,00 kuna na žiro-račun.

Razlučni vjerovnici pozvani su da pisanim putem obavijeste stečajnog upravitelja o postojanju svojih razlučnih prava i to u roku od 60 dana od dana objave rješenja. Izlučni vjerovnici dužni su obavijestiti stečajnog upravitelja o svom izlučnom pravu, pravnoj osnovi izlučnog prava i označiti predmet, odnosno, pravo na koje se njihovo izlučno pravo odnosi.

Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine ispitno ročište bit će 16. srpnja 2019. u 9 sati kod Trgovačkog suda u Varaždinu.