Obrtnici iz županije s Termoplinom dogovorili povoljnije uvjete i cijene plina

M.P./Varaždinske vijesti | 8.2.2017. u 15:00h | Objavljeno u Aktualno

Nakon dogovorenih beneficija u korištenju električne energije, iz Obrtničke komore Varaždinske županije ističu da nastavljaju s aktivnostima na stvaranju što povoljnijih uvjeta za poslovanje obrtnika.

Naime, predsjednik komore Mario Milak i član Upravnog odbora komore Branko Trstenjački ovih su se dana susreli s direktorom Termoplina Ivanom Topolnjakom te s njime dogovorili povoljnije uvjete i cijene plina za obrtnike s područja Varaždinske županije.

Na sastanku je dogovoreno da će Termoplin omogućiti niže cijene i povoljnije uvjete obrtnicima koji su dosad koristili usluge Termoplina. Način na koji obrtnici mogu ostvariti pogodnosti je individualan i bit će prilagođen svakom pojedinom obrtniku prema njegovim potrebama.

- Nastojimo koliko god je moguće više pomoći našim obrtnicima i olakšati im poslovanje. Svako snižavanje ulaznih troškova doprinos je boljim poslovnim rezultatima kako pojedincima, tako i obrtništvu u cjelini. Toga su svjesni i naši partneri u pregovorima s kojima nalazimo zajedničke interese i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji - istaknuo je Milak.

Dodaje da se svi zainteresirani obrtnici, dosadašnji korisnici usluga Termoplina, za detaljnije informacije i dogovore mogu javiti Josipi Carević u Termoplin.

Označeno u