Obrtnici, do 6. siječnja možete se prijaviti za seminar o novim propisima

M.P./Varaždinske vijesti | 3.1.2017. u 12:00h | Objavljeno u Aktualno

Obrtnička komora Varaždinske županije u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom u ponedjeljak, 9. siječnja, organizira seminar na temu „Godišnji obračun i priprema za primjenu novih propisa“.

Seminar će se održati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu s početkom u 10 sati, a on je besplatan za sve one koji uredno podmiruju komorski doprinos. Predviđeno trajanje je do 15 sati.

Predavanje će održati ovlaštena računovotkinja Đurđica Mostarčić, a obradit će teme pooput godišnjeg obračuna, pripreme i sastavljanje 12. PDV obrasca za 2016. godinu (ispravci pretporeza, usklađenja…), prijave poreznoj upravi do 15. siječnja u slučaju promjena sustava oporezivanja (paušalisti, porez na dobit), novosti vezane uz PDV i novosti vezane uz obračun plaća, autorskih honorara, ugovora o djelu, kao i novosti vezane uz postupak fiskalizacije – novi obveznici.

Iz Obrtničke komore Varaždinske županije zainteresirane pozivaju da svoj dolazak potvrde najkasnije do 6. siječnja na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/302-950.