Nova edukacija za privatne iznajmljivače u sklopu projekta "Kuće za odmor s pričom" Foto: TZ Varaždinske županije

Nova edukacija za privatne iznajmljivače u sklopu projekta "Kuće za odmor s pričom"

Varaždinske vijesti | 25.1.2020. u 08:27h | Objavljeno u Aktualno

U cilju podizanja kvalitete obiteljskog smještaja na području Varaždinske županije, županijska Turistička zajednica i ove godine u sklopu projekta "Kuće za odmor s pričom" organizira edukaciju za privatne iznajmljivače.

Edukacija će se održati 28. siječnja, s početkom u 18:00 sati, u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije (Franjevački trg 7, Varaždin), a teme o kojima će se raspravljati su sljedeće:
- Inspekcijski nadzor pružanja usluga u domaćinstvu - predaje Petra Petrinović, viša turistička inspektorica,
- Tržišni trendovi u turizmu i prilike za obiteljski smještaj - predaje Neda Telišman-Košuta iz Instituta za turizam,
- Kvaliteta usluge = cijena - predaje Branka Tropp, voditeljica projekta Kuće za odmor s pričom,
- Osiguranje privatnih iznajmljivača – osiguranje objekata, stvari, odgovornosti i gostiju– predaju Miroslav Mihaljević i Krunoslav Đaković.

Prva tema edukacije pokrivat će područje inspekcijskog nadzora pružanja usluga u domaćinstvu. Osim toga, privatni iznajmljivači moći će saznati sve o aktualnim trendovima na turističkom tržištu i prilikama za obiteljski smještaj, a govorit će se i o važnosti realnog odnosa kvalitete usluge i cijene, odnosno o formiranju cijena po načelu "vrijednost za novac". Kako bi izbjegli neočekivane troškove, na edukaciji će se moći čuti ponešto i o prednostima osiguranja kuće i gostiju.

Iz TZ Varaždinske županije pozivaju sve zainteresirane vlasnike kuća za odmor s područja Varaždinske županije da prisustvuju edukaciji.

Ulaz je besplatan.