Mladi marketinški tim iz Zagreba doselio se u Varaždin u potrazi za boljim uvjetima poslovanja

| 21.1.2019. u 16:56h | Objavljeno u Aktualno

U varaždinski Tehnološki park nedavno su se doselili novi “povratnici” iz Zagreba. Riječ je o digitalnoj agenciji koja djeluje pod brendom “Pisalica”, a pokrenula ju je Andreja Rambrot s idejom da usluge digitalnog marketinga učini dostupnijima malim i mikro biznisima. Iako je veći dio života provela u Čakovcu, svoju je poduzetničku priču započela u Zagrebu, gdje je diplomirala kroatistiku i komparativnu književnost i desetak godina skupljala dragocjeno iskustvo u marketingu. Osim volontiranja na raznim filmskim i kazališnim festivalima, radila je u školi i u marketinškim agencijama, a onda je odlučila dati otkaz i osloniti se na vlastitu kreativnost i upornost.

Start je bio više nego uspješan pa joj se u poslu ubrzo pridružio i njezin životni partner Ante Malenica, inače rodom iz Varaždinskih Toplica, koji je u Varaždinu diplomirao na FOI-ju.

Nedavno su se u potrazi za adekvatnim poslovnim prostorom, ali i novim zaposlenicima, odlučili vratiti "doma na sjever" pa su se iz Zagreba preselili u Varaždin. Njihovu se timu ubrzo pridružila i mlada pripravnica Martina Pahek. U novom radnom okruženju dobili su sve uvjete i za razvoj novih projekata poput portala specijaliziranog za vjenčanja Princeza.hr, a u veljači planiraju i u Varaždinu organizirati svoju prvu radionicu o osnovama digitalnog marketinga, namijenjenu malim poduzetnicima.

 

Više informacija o ovom mladom marketinškom timu možete saznati u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti