Mind the Gap: Poslovna konferencija u Sračincu za poticaj mladim poduzetnicima Foto: Općina Sračinec

Mind the Gap: Poslovna konferencija u Sračincu za poticaj mladim poduzetnicima

M.N./V.V. | 10.3.2020. u 17:03h | Objavljeno u Aktualno

Mateja Križnjak iz Sračinca, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Sračinec, 14. ožujka 2020. s početkom u 10 sati u Domu kulture u Sračincu organizira konferenciju pod nazivom “Mind the Gap”. Konferencija će okupiti izuzetne govornike respektabilnih karijernih priča s ciljem poticaja mladih na proaktivnost i odvažnost u kreiranju vlastitih mogućnosti.

Ovogodišnji govornici konferencije su uspješni ljudi, koji će prema uzoru na poznati TEDx Talks prenijeti svoja životna i karijerna iskustva  s mladim ljudima u publici. Konferencija tako okuplja  neka poznata lica, uspješne poduzetnike i mlade osobe koji su ostvarili zapažen uspjeh, ne samo u okvirima Republike Hrvatske, već i susjedne nam Slovenije.

Svoje  uspješne poduzetničke i osobne priče tako će podijeliti: Jan Kerekeš (KEREKESH TEATAR), Mijo Majhen (MM HAIR), Anđelko Novak (FREEWA), Luka Veverec (PARK ZNANOSTI), Matej Grozdanović (MODULOS- modularni stol), Ivan Jelušić (ORQA FPV), Goran Vrabec (Volim ljuto), Dino Julius i Luka Hrgović (SLICE OF LIFE).

- Ove godine održat će se druga po redu konferencija Mind the Gap , koja je na moju radost  već prvim izdanjem pronašla svoju publiku i naišla na brojna odobravanja.  Drago mi je da je i Općina Sračinec prepoznala važnost ovakve aktivnosti i ove godine odlučila podržati organizaciju događaja – istaknula je Mateja Križnjak, idejni pokretač ove konferencije.

Konferencija je namijenjena studentimainovatorimamladim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima i onima koji jednostavno traže inspiraciju i žele nešto novo naučiti.

Sve dodatne informacije nalaze se na web stranici konferencije: http://www.gapconf.eu , gdje se mogu rezervirati ulaznice. Jednako tako, sve preostale informacije, mogu se naći na FB stranici i Instagram profilu konferencije.

Zahvaljujući  ovogodišnjim sponzorima i generalnom pokroviteljstvu Općine Sračinec, ulaz je za sve sudionike besplatan.

mtg.jpg

Mtg2020.jpg