Ivanečkim poduzetnicima prilika za nastup na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO Foto: Grad Ivanec

Ivanečkim poduzetnicima prilika za nastup na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO

Varaždinske vijesti | 7.11.2019. u 16:16h | Objavljeno u Aktualno

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve poduzetnike, vlasnike turističkih objekata i kapaciteta, OPG-ove i sve ostale zainteresirane na zajednički nastup na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO koji će se 26. i 27. studenog održati u prostorijama kongresnog centra City Plaze Zagreb. Na sajmu je Grad Ivanec dosad sudjelovao više puta te uspješno predstavio ivanečke tvrtke, biznise i turističku ponudu, kao i vlastite ulagačke mogućnosti i usluge za poduzetništvo.

Nastup na REXPO-u naročito je bio uspješan lani, kada se, uz Grad i Poslovnu zonu, na sajmu odlično predstavilo 12 ivanečkih tvrtki i kada su rezultati nadišli očekivanja, osobito u segmentu turističke ponude za koju je zabilježen neočekivano velik interes domaćih i stranih posjetitelja i izlagača. Stoga se slični rezultati s razlogom očekuju i ove godine, to više što je Grad odlučio posebnu važnost pridati promidžbi turizma i turističke ponude, a u skladu s novom orijentacijom i novim turističkim brendom Ivanca kao Planinarskog grada.

Sve troškove nastupa na REXPO-u pokriva Grad Ivanec

Troškove organizacije, kotizacije, promo materijala i aktivnosti, usluge networkinga i poslovnog povezivanja te sudjelovanja za sve koji se prijave snosi Grad Ivanec. Pripremu, organizacijsku potporu i aktivno predstavljanje tvrtke za sudionike će besplatno odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o. tijekom dva dana trajanja sajma.

Od poduzetnika se ne očekuje nikakvo sudjelovanje u organizacijskim troškovima.

Za zajednički nastup na sajmu izradit će se zajednički promo materijal (letak/brošura i promo video/prezetnacija) pa su svi izlagači zamoljeni da za potrebe njegove izrade dostave podatke, fotografije i logo (detaljnije na www.ivanec.hr)

Predstavljanje poslovnog imenika – IvanecBiz

Na sajmu će biti predstavljen i web katalog, poslovni imenik IvanecBiz (www.ivanecbiz.com), kojim se promovira ivanečko lokalno poduzetništvo. Riječ je o besplatnoj on line usluzi koja je uvedena ove godine, a financirana je iz EU projekta, s namjerom da na jednom mjestu objedini poslovne kontakte svih ivanečkih tvrtki, obrta i OPG-ova.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na REXPO-u trebaju se javiti na najkasnije do srijede, 20. studenog 2019. na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a promo materijali dostavljaju se na adresu: Poduzetnički inkubator Ivanec, Ul. V. Nazora 6/II.

izletiste_sumska_vila2.jpg