Ivanec: Počela sanacija krovišta u sklopu projekta razvoja Poduzetničkog inkubatora Foto: Grad Ivanec

Ivanec: Počela sanacija krovišta u sklopu projekta razvoja Poduzetničkog inkubatora

Varaždinske vijesti | 30.7.2018. u 20:25h | Objavljeno u Aktualno

Proteklih su dana započeli radovi na sanaciji krovišta poslovne zgrade u Vladimira Nazora 6, u sklopu projekta razvoja Poduzetničkog inkubatora.

Naime, Grad Ivanec je od nadležnih državnih tijela za namjene razvoja projekta Poduzetničkog inkubatora, dobio na korištenje II kat poslovne zgrade u Ivancu, u kojoj su u prizemlju i prvom katu zgrade smješteni uredi Hrvatskog zavoda za mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Sanacija dotrajalog i oštećenog krovišta te izmjena fasadne stolarije prvi je preduvjet unutrašnjeg uređenja prostora Poduzetničkog inkubatora. Radovi obuhvaćaju radove demontaže i rušenja, zidarske radove, izolaterske radove materijalom za izvedbu sustava toplinske i hidroizloacije krova te ugradnja nove fasadne stolarije.

Nakon završetka radova u visini od cca 240.000,00 kuna, krenut će se s radovima na adaptaciji i unutrašnjem uređenju, odnosno prenamjeni nekorištenog prostora u multifunkcijski uredski prostor za provođenje gospodarskih aktivnosti s posebnim naglaskom na poduzetnike početnike.

ivanec-radovi-poduzetnicki_inkubator_1.jpg

ivanec-radovi-poduzetnicki_inkubator_2.jpg

ivanec-radovi-poduzetnicki_inkubator_3.jpg