IBM u Varaždinu: Osnovan Digital Excellence Hub iz kojeg će pružati usluge korisnicima širom svijeta Foto: Krešimir Đurić

IBM u Varaždinu: Osnovan Digital Excellence Hub iz kojeg će pružati usluge korisnicima širom svijeta

Varaždinske vijesti | 29.1.2020. u 19:26h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

IBM je danas službeno otvorio Digital Excellence Hubove u Hrvatskoj iz kojeg će lokalni IBM-ovi stručnjaci pružati napredne usluge korisnicima širom svijeta i u Hrvatskoj kako bi preoblikovali i unaprijedili svoje poslovanje u vremenu digitalne ere. Smješten je na dvije lokacije i obuhvaćat će dva IBM iX studija, jedan u Zagrebu i jedan u Varaždinu koje je tijekom protekle četiri godine otvorila tvrtka ecx.io, članica IBM-ove iX obitelji.

IBM iX jedna je od najvećih digitalnih agencija na svijetu. Digital Excellence Hub u Hrvatskoj zapošljava više od 100 programera, dizajnera i digitalnih stručnjaka.

IBM-ovi iX lokalni stručnjaci, razvojni inženjeri, dizajneri i stručnjaci za digitalizaciju iz ureda u Zagrebu i Varaždinu radit će kao integrirani tim te će u svom radu koristiti znanja i vještine s područja novih tehnologija kao što su umjetna inteligencija i blockchain te će koristiti metodologije i koncepte poput Agile Working-a, IBM Design Thinking-a kako bi pomogli organizacijama u stvaranju naprednog digitalnog korisničkog iskustva i dobivanju konkurentske prednosti.

IBM iX razvija sustave nove generacije za digitalni marketing i e-commerce te u svom radu usko surađuje sa svojim tehnološkim partnerima Adobe i SAP s kojima imaju veliki broj globalnih partnera te certificiranih zaposlenika.

Označeno u