Gospodarstveniku Stjepanu Šafranu nagrada za životno djelo "Stvaratelji za stoljeća"

V.M./Varaždinske vijesti | 10.3.2017. u 16:00h | Objavljeno u Aktualno

Stjepan Šafran, osnivač i vlasnik tvrtke „Metal Product“ d.o.o. iz Zagreba dobitnik je nagrade za životno djelo „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Nagrada će mu biti uručena na Regionalnom skupu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 najboljih“, u hotelu Sheraton u Dubrovniku, u subotu 11. ožujka u 20 sati na svečanosti dodjele nagrada i priznanja. Šafranu je pripala čast da se u ime laureata za životno djelo obrati sudionicima ovog uglednog skupa.

Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj EuropiStvaratelji za stoljeća“, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na vizionare i lidere čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

Osnovni cilj održavanja Regionalnog skupa poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe300 najboljih“ u Dubrovniku je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva.

Na ovom skupu sudjeluju poduzetnici iz 11 zemalja, Albanije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Izraela, Kanade, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije. Regionalni skup poduzetnika je također i pripremni skup za Svjetski kongres poduzetnika koji će se održati od 24. do 28. listopada 2017. godine u Zagrebu.

Označeno u