U TechParku edukacija o digitalnom marketingu u turizmu za privatne iznajmljivače

vv | 29.9.2020. u 08:20h | Objavljeno u Aktualno

O digitalnom marketingu u turizmu bit će riječi na edukaciji koja će se za privatne iznajmljivače Varaždinske županije i okolice održati u prostoru TechParka Varaždin u srijedu, 30. rujna, od 18 do 20 sati.

- Nalazimo se u vrlo izazovnom razdoblju za turizam, no događaji koji su prethodili ipak su stavili kontinentalni turizam na radar većem broju gostiju koji su u potrazi za prirodom, mirom i izolacijom. Sada je tu dobivenu pažnju potrebno pravilno usmjeriti, kako bismo se dugoročno zadržali na turističkoj karti Hrvatske. Upravo zato važno je educirati se o digitalnim kanalima, koji nam otvaraju vrata prema novim prilikama i omogućuju da budemo glasniji i vidljiviji novim generacijama putnika, veli Andreja Rambrot Malenica, dodajući da su na edukaciju Digitalni marketing u turizmu pozvani svi koji žele pomoću društvenih mreža i ostalih online kanala za oglašavanje ostvariti više rezervacija i veću vidljivost svojih smještajnih objekata.

Edukacija se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu edukacije Nikolina Novinić, vlasnica Kuće za odmor Međimurski ceker i obrta Destinova, ispričat će svoje iskustvo korištenja digitalnih alata kako bi Međimurski ceker brendirala kao atraktivnu turističku destinaciju. Nakon toga će Andreja Rambrot Malenica, vlasnica kreativne agencije Pisalica, kroz teoriju i praksu prisutnima odgovoriti na najčešća pitanja koja imaju o predstavljanju svoje turističke priče na društvenim mrežama, ali i ostalim digitalnim kanalima.

AGENDA:

/uvod

/osobno iskustvo - Nikolina Novinić, Destinova
„Kako sam uspjela Međimurski ceker pretvoriti u atraktivnu turističku destinaciju“

/radionica - Andreja Rambrot Malenica, Pisalica
„Predstavljanje turističke destinacije na društvenim mrežama“
- Tko je moj idealan kupac
- Izrada kalendara objava za prvih mjesec dana
- Izrada vizuala za društvene mreže u Canvi

Sva dodatna pitanja i prijave zaprimamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Cijena radionice je 250 kn.

Napomena: Na radionicu je poželjno donijeti vlastiti laptop, iako laptop nije uvjet za sudjelovanje na edukaciji. Radi situacije s COVID-19, radionica će se održati u skladu s preporukama Civilnog stožera.