Danas u Varaždinu 3. Business Cafe na temu: Moguće je uspjeti - sad i ovdje!

vv | 29.9.2016. u 12:10h | Objavljeno u Aktualno

Nakon odlično posjećenog Business Cafea u lipnju - na kojem su gostovali njegova idejna začetnica i serijska poduzetnica Kristina Ercegović te podzetnici Bernarda Cecelja, Nada Zver i Damir Kirić - danas će se u Varaždinu održati novi!

3. Business Cafe Sjeverna Hrvatska održat će se u boutique hotelu Park s početkom u 18 sati, a glavne poruke koje želi prenijeti sudionicima svojih networking druženja su - nismo sami na svom poduzetničkom putu i moguće je uspjeti sad i ovdje.

Naime, tema sljedećeg Business Cafeu  je "Doći i ostati u Hrvatskoj". Gosti događaja su australska Hrvatica Adriana Lukić, vlasnica tvrke Domus languages, koja je godinama dolazila u Hrvatsku na odmor, prepoznala prednosti života u Hrvatskoj i odlučila ostati. Drugi gost je Simon Ferjuc, Slovenac, direktor i vlasnik tvrtke Tetida, koji već četiri godine živi i radi u Hrvatskoj te ističe da Hrvatska ima brojne potencijale i prednosti koje samo treba znati iskoristiti. Treća gošća je Mađarica, udana u Prelogu, direktorica i vlasnica tvrtke Livicon, Hajnalka Lukacs Puklavec koja već dugi niz godina ovdje živi i radi. Ispričat će nam kako je došla u Hrvatsku, zašto joj je Hrvatska prirasla srcu i zašto je odlučila ostati. I za kraj razgovarat ćemo s direktorom i suvlasnikom propulzivne varaždinske tvrtke Mobilisis, Goranom Kanižajem, od kojeg ćemo saznati koja je tajna naglog rasta ove mlade tvrtke i njenog uspjeha na hrvatskom ali i stranim tržištima.

Osim druženja i umrežavanja s drugim poduzetnicima, savjeta i ideja koje će saznati od gostiju govornika za sudionike su spremljene brojne nagrade sponzora. Kao i prošli puta, očekuje se ugodna i poticajna atmosfera. Događaj po licenci Business Cafe za Sjevernu Hrvatsku organizira Kristina Androlić, vlasnica i direktorica tvrtke Androlić konzalting.

Svi koje tema interesira su dobrodošli, a posebno poduzetnici i oni koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Ulaznice po cijeni od 70,00 kn mogu se nabaviti preko Entrio sustava ili direktno preko Androlić konzalting-a. Potrebno je samo poslati mail sa svojim podacima na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzor lokacija: Park Boutique Hotel, a sponzori eventa: Slobodna zona Varaždin te Mobilisis d.o.o.