Zvijezda domaće glazbene scene Zdravko Čolić rasprodao je koncert u varaždinskoj Areni

Varaždinske vijesti | 25.10.2019. u 19:03h | Objavljeno u Društvo

Zvijezda domaće glazbene scene Zdravko Čolić rasprodao je koncert u varaždinskoj Areni zakazan za ovu subotu, 26. listopada. Zdravko Čolić je jedan od rijetkih glazbenika koji se mogu pohvaliti punim dvoranama pa čak i na drugom kraju svijeta, a u sklopu svoje turneje „Ono malo sreće“ izvest će neke od najvećih hitova. Održao je fantastičnu američku turneju gdje je očarao publiku i Atlanti, Washingtonu, St Louisu, New Yorku, Detroitu i Chicagu. Na proljeće sljedeće godine ima u planu održati koncerte i na zapadnoj obali kao i u Kanadi.

Zbog velikog interesa karte za varaždinski koncert su planule. Poznato je kako je Čola veliki miljenik publike na ovim prostorima kao i njegova glazba, ali i da vlada veliki interes za njegove nastupe što je i pokazao još jednim rasprodanim koncertom.

Publika će tako uživati u nekim bezvremenskim klasicima poput „Ti si mi u krvi“, Pusti pusti modu“, „Mađarica“ „Stanica Podlugovi“, ali i u novim hitovima kao što su „Tebe čuvam za kraj“, „Ničeg nije bilo između nas“, „Ono malo sreće“ i još mnogi drugi hitovi.

Svima koji su barem jednom bili na njegovom koncertu upoznati su s time kako se pobrine za odličnu atmosferu i koliko je pozitivne energije u zraku. Vidimo se sutra u varaždinskoj gdje će Zdravko Čolić još jednom potvrditi zašto slovi za jednu od najvećih zvijezda na ovom području.

Koncert počinje u 20 sati, a vrata Arene otvaraju se u 18:30. Radi velike gužve koja se očekuje, organizatori mole posjetitelje da koriste gradski parking.

Označeno u