Županija uljepšala blagdane korisnicima Pučke kuhinje, donirane namirnice za blagdanski ručak

VV | 25.12.2020. u 09:13h | Objavljeno u Društvo

Iako redovito pomaže te godišnje sufinancira rad Caritasove pučke kuhinje u Varaždinu u iznosu od 100.000 kuna, Varaždinska županija odlučila je kupnjom te darivanjem namirnica uljepšati i dodatno pomoći korisnicima Pučke kuhinje u ovo vrijeme pandemije kada mnogi ne mogu izaći iz svojih domova i kupiti ono što im je potrebno. Piletina, krumpir, brašno, ulje, riža, vino, kava i čaj samo su neke od namirnica koje će se naći na blagdanskom stolu korisnika.

Ravnatelj Caritasa Varaždinske biskupije Ante Šola zahvalio je Županiji na vrijednoj donaciji te je istaknuo izuzetno dobru suradnju s varaždinskom županijom.

- Želim pohvaliti župana Čačića jer vodi brigu o nama i na tome smo mu jako zahvalni. Imamo izuzetnu suradnju s našom Županijom, osim što nas financijski pomaže Varaždinska županija nekoliko puta godišnje donira namirnice i druge potrebne artikle za naše korisnike. Koristim priliku da županu i njegovim suradnicima zaželim čestit Božić te svako dobro u novoj godini - rekao je Ante Šola naglasivši kako nam svima treba ponajprije zdravlja i mira.

241220-caritas_1_Medium.JPG