Župan primio sportaše rekreativce Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije Foto: Varaždinska županija

Župan primio sportaše rekreativce Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije

Varaždinske vijesti | 25.1.2022. u 17:01h | Objavljeno u Društvo

U Županijskoj palači u Varaždinu priređen je prijem za sportaše rekreativce Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije koji su sudjelovali na Sportsko rekreativnim igrama državne razine održanim od 26. do 28. studenoga prošle godine u Poreču.

Istaknimo kako je na sportskim igrama nastupila županijska reprezentacija koju je činilo 16 natjecatelja koji su ostvarili zapažene rezultate osvojivši 5 zlatnih medalja: u visećoj kuglani pojedinačno (Željko Habunek), u pikadu pojedinačno žene (Slavica Pintarić), u pikadu pojedinačno muški (Krunoslav Pavlinec), u visećoj kuglani ekipno žene i u pikadu ekipno žene i 4 srebrne medalje: u visećoj kuglani pojedinačno muški (Krunoslav Pavlinec), u pikadu pojedinačno muški (Željko Habunek), u paraboćanju i u boćanju.

Župan Anđelko Stričak im je čestitao na sudjelovanju i na osvojenim medaljama te je tom prigodom pohvalio njihov trud i angažman kojeg ulažu baveći se rekreativnim sportovima.

- Drago mi je da ste danas ovdje te da vam mogu čestitati na odličnim rezultatima koje ste postigli krajem prošle godine jer ste, osim samog nastupa i natjecanja, promovirali i Varaždinsku županiju. Uvijek velim da su naši sportaši te učenici koji osvajaju nagrade i medalje naši najbolji promotori – rekao je župan te im poželio puno zdravlja i sreće u daljnjim natjecanjima, te istaknuo kako i daljna podrška Varaždinske županije nije upitna.

Županovim čestitkama pridružili su se i zamjenica župana Silvija Zagorec te dr.sc. Miroslav Huđek, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić.

Zahvalivši na prijemu te dugogodišnjoj podršci koju Županija pruža, Ivica Vujec, predsjednik Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, naglasio je da se članovi redovito druže, pomažu jedni drugima, a mnogi od njih redovito sudjeluju na mnogim sportskim susretima.

250121_Prijem__3.jpg

250121_Prijem__5.jpg

250121_Prijem__1.jpg

250121_Prijem_2.jpg

250121_Prijem_4.jpg