Znate li koja je najpopularnija boja laka za nokte u 2016.? Foto: Ilustracija

Znate li koja je najpopularnija boja laka za nokte u 2016.?

VV/Zadovoljna.hr | 25.3.2016. u 20:04h | Objavljeno u Društvo

Tražite malo drugačiju boju laka za nokte, ne previše upadljivu, ali opet posebnu? Možda vam se svidi trenutno najpopularnija boja laka koju obožavaju žene diljem svijeta.

Lak za nokte mnogim je ženama neizostavni dio rutine uljepšavanja, a navikli smo da su među najpopularnijim bojama laka za nokte crvena ili ružičasta.

No jedna sasvim drugačija boja 'izgurala' je crvenu i ružičastu s trona, barem što se tiče jedne od najvećih internet trgovina na svijetu, Amazona, piše Zadovoljna.hr.

Naime, najprodavaniji lak za nokte na Amazonu je onaj marke Essie, nijansa Chinchilly, odnosno sive boje s decentnim sjajem.

Ovaj lak za nokte najbolje se prodaje posljednjih šest mjeseci, predviđa se da će poharati i cijelu 2016. godinu, a cijena mu je 58 kuna.

Sivi lak za nokte žene obožavaju jer njegova neutralna boja odgovora svim tonovima kože te se može nositi u svim prigodama. Obožavateljice nijanse Chinchilly svakodnevno na Instagramu objavljuju fotografije noktiju obojanih u ovu hit nijansu te je dosad skupljeno preko 12.300 tagova.

Na Amazonu je pak Chinchilly skupio preko 1.670 recenzija te je ocijenjen s 4.5 od mogućih 5 zvjezdica.

Označeno u