FOTO Zlatni rukometni golman Bruno Varšić novi je topnik Varaždinske građanske garde Foto: Krešimir Đurić

FOTO Zlatni rukometni golman Bruno Varšić novi je topnik Varaždinske građanske garde

Varaždinske vijesti | 12.8.2023. u 13:26h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska građanska garda i ove je subote odradila svečanu smjenu straže i izvela glasni pucanj na Starom gradu, točno u podne.

Danas je uzicu Varaždinskog topa povukao vratar rukometne reprezentacije za osobe oštećena sluha i vratar RK Varaždin 1930 - Bruno Varšić.

Bruno Varšić je novi vratar RK Varaždin 1930, potpisao je ugovor prije nešto više od mjesec dana, a prije toga branio je boje MRK Čakovec. Vratar u najboljim godinama, a kvaliteta je neosporna.

Na Svjetskom prvenstvu u rukometu za osobe oštećena sluha Hrvatska je po treći puta osvojila - zlato. Ovog puta u finalu protiv Njemačke i to vrlo uvjerljivo - 28 : 22.

Naravno kada je između vratnica stajao Bruno i “zaključao” vrata. Na istom prvenstvu Bruno je proglašen najboljim vratarem i izabran u najbolju sedmorku prvenstva.

Bruno je svestrana i poduzetna osoba, pravi timski igrač, zato smo ponosni što je i Bruno, barem jedan trenutak, bio dio našeg najboljeg tima. Samo najboljima čuvamo mjesto iza Varaždinskog topa - poručili su iz Varaždinske građansle garde.

Galerija slika