Željko Joksimović nastupit će u varaždinskoj Areni čak šesti put!

Varaždinske vijesti | 12.9.2023. u 08:10h | Objavljeno u Društvo

Veliko uzbuđenje zahvatilo je ljubitelje glazbe jer se jedan od najpoznatijih regionalnih glazbenika, Željko Joksimović, sprema za spektakularan koncert u Areni Varaždin.

Koncert će se održati 15. rujna 2023. godine, a puštene su u prodaju i ulaznice za VIP stolove kako bi se osiguralo nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Ovaj nastup čini Željka Joksimovića jednim od najčešćih gostiju u Areni Varaždin otkako je izgrađena 2009. godine. S pet prethodnih spektakularnih koncerata iza sebe, on se vraća kako bi proslavio svoj šesti nastup u ovom prekrasnom gradu.

Ovo nije samo glazbeni događaj; to je i dokaz posebnog odnosa između Željka Joksimovića i Varaždina, što je rijetka čast za svakog izvođača.

Publika u ovom gradu uvijek srdačno dočekuje ovog talentiranog izvođača, a on vraća ljubav svojim nezaboravnim nastupima.

Željko Joksimović istaknuti je glazbenik, skladatelj i multiinstrumentalist s bogatom karijerom u glazbenoj industriji. Poznat po svojoj izvanrednoj vokalnoj sposobnosti i talentu za stvaranje nezaboravnih hitova, Joksimović je jedan od najcjenjenijih umjetnika na Balkanu.

Njegova glazba obuhvaća različite žanrove, a njegove pjesme, poput Lane moje, Leđa o leđa, Drska ženo plava postale su evergreeni na regionalnoj glazbenoj sceni.

Ulaznice su dostupne u sustavu eventim.hr.

Video sadržaj