Željko Bebek najavio koncert u varaždinskoj Areni: Najdraža svirka ove godine! Foto: Viktor Hranić

Željko Bebek najavio koncert u varaždinskoj Areni: Najdraža svirka ove godine!

tb/vv | 22.11.2022. u 13:07h | Objavljeno u Društvo

Željko Bebek, jedan od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora prepoznatljivog vokala, čija respektabilna karijera traje već skoro pet desetljeća, po prvi puta će svoje najveće hitove izvesti u Areni Varaždin, 29. prosinca.

Povodom koncerta, za koji kaže da mu je najdraži ove godine, pričali smo s Bebekom.

- Koncert kojeg Varaždinci sigurno poznaju i znaju da se trudim otpjevati pjesme iz davnih vremena, za generaciju koja možda više ne voli ići na koncerte, ali se vole prisjetiti kako je to bilo sedamdesetih. Srednja generacija zna i stare i nove pjesme, a za najmlađu generaciju, tinejdžere, koje strašno volim u prvim redovima jer stvaraju odličnu atmosferu, tu su najnovije pjesme, ali i starije.

zeljko_bebek__1_of_3_.jpg

Veliko raspoloženje vlada kod mene na pozornici. To nije samo koncert, to je jedna predstava, jedna dobra zabava. Sretan sam što imam priliku da u varaždinskoj Areni, na najboljem, najvećem i najreprezentativnijem mjestu, odsviram meni osobno najdraži koncert ove godine – otkrio nam je Željko Bebek, kojem će se na pozornici pridružiti i sin Zvone.

Cijeli intervju pročitajte u sljedećem izdanju Varaždinca, koji izlazi u utorak 29. studenog.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za koncert Željka Bebeka možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (Korzo). Cijena ulaznica za parter iznosi 110 kuna, tribine 130 kuna, a za VIP stolove 200 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu - 15 kuna.

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.