Zbog velikog broja razreda i zaposlenika u samoizolaciji, Prva gimnazija Varaždin online Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Zbog velikog broja razreda i zaposlenika u samoizolaciji, Prva gimnazija Varaždin online

VV | 27.5.2021. u 10:22h | Objavljeno u Društvo

- Zbog povećanog broja razreda, a posljedično i većeg broja nastavnika u samoizolaciji, Prva gimnazija Varaždin će danas i sutra, 27. i 28. svibnja nastavu održavati po modelu C za sve razrede, a prema trenutno važećem rasporedu. Odluka o modelu održavanja nastave od 31. svibnja bit će donesena do 30. svibnja, a nakon što primimo rezultate dodatnih testiranja koja očekujemo - objavljeno je na stranicama Prve gimnazije Varaždin.

Ravnateljica Prve gimnazije Janja Banić podsjeća učenike i nastavnike kojima je izrečena mjera samoizolacije, obvezni poštivati mjeru, ali i pratiti i izvoditi online nastavu, a svi ostali učenici i nastavnici koji nisu u samoizolaciji obvezni su samo održavati i pratiti online nastavu.

- Zaraženi učenici i nastavnici mogu pratiti i održavati online nastavu prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju. U slučaju bilo kakvih nedoumica, učenici i roditelji mogu se obratiti svojim razrednicima - navodi se u obavijesti učenicima Prve gimnazije objavljenoj na njihovim web stranicama.