Zbog korone Advent u Varaždinu još uvijek neizvjestan, no raspisan javni poziv za zakup kućica Foto: Ilustracija/TZ grada Varaždina

Zbog korone Advent u Varaždinu još uvijek neizvjestan, no raspisan javni poziv za zakup kućica

IHR/Varaždinske vijesti | 10.11.2020. u 11:52h | Objavljeno u Društvo

- S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj te posebno u Varaždinskoj županiji, održavanje manifestacije Advent u Varaždinu je u ovom trenutku neizvjesno te će ovisiti o trenutnoj situaciji i preporukama epidemiologa i stručnih službi koje očekujemo sljedećeg tjedna - objavljeno je na stranicama Turističke zajednice grada Varaždina.

No, kako bi u slučaju pozitivnog odgovora vezanog uz organizaciju prilagođenog sadržaja Adventa u Varaždinu bili na vrijeme spremni, TZ grada Varaždina je jučer, 9. studenog raspisala javni poziv zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i prigodnu prodaju.

Prigodna prodaja, kao i ugostiteljska ponuda na Adventu u Varaždinu održavat će se od 27. studenog ove do 6. siječnja iduće godine na Trgu kralja Tomislava, Trgu slobode, Trgu Miljenka Stančića i u Gajevoj ulici.
Rok za zaprimanje prijava je ponedjeljak 16. studeni 2020. do 12 sati, bez obzira na način dostave, a poziv i prijavnica dostupni su na internet stranicama TZ grada Varaždina.