Zajednici od 93 eTwinning škole u Hrvatskoj pridružila se još jedna – OŠ Vidovec Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Zajednici od 93 eTwinning škole u Hrvatskoj pridružila se još jedna – OŠ Vidovec

VV | 23.3.2021. u 18:40h | Objavljeno u Društvo

Osnovna škola Vidovec nagrađena je kao eTwinning škola za razdoblje 2021.-2022.

- Ovo priznanje nije vezano samo za osobni uspjeh pojedinih učitelja nego je i postignuće timskog rada učitelja i stručnih suradnika naše škole koji su uključeni u eTwinning, a to su učiteljica tjelesne i zdrastvene kulture Verica Ozmec, vjeroučitelj Zoran Košić Čačić, učiteljica Maja Herceg, učiteljica hrvatskog jezika Sanja Biškup, socijalna pedagoginja Doris Horvat te učiteljice njemačkog jezika Petra Fadiga i Lea Lesar-Dolenc – poručuju iz škole.

Misije eTwinning škola su razgranate u nekoliko dijelova, a zasnivaju se na timskom radu kroz koji je vođenje projekata raspodijeljen na sve članove te je i odgovornost svakog pojedinog sudionika podjednaka.

Osim toga eTwinning škole snažno su posvećene dijeljenu svojih iskustava kako unutar matične institucije tako i izvan nje.

- Promocija iskustava i rezultata eTwinning škola vezana je učenike koji su uz svoje učitelje koji su kreativni nositelji projekata. eTwinning škole su zapravo u ulozi ambasadora za druge škole kroz promociju rezultata projekata u kojima sudjeluju te su inkluzivne i inovativne obrazovne institucije. Ponosni smo što je naša škola po svim nabrojenim elementima prepoznata i nagrađena od strane Centralne službe Europske komisije iz Bruxellesa. Čestitke svima! – kažu u OŠ Vidovec.

Označeno u