Za osmaše koji se još nisu odlučili: "Škola za 5" u subotu na varaždinskom placu

Varaždinske vijesti | 2.6.2023. u 08:30h | Objavljeno u Društvo

Učenici i profesori Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje škola Maruševec, Srednje škole "Arboretum Opeka" te Prve privatne gimnazije s pravom javnosti u subotu će, uz degustacije, demonstracije i izložbe, predstaviti zanimanja za koje školuju učenike

Pred mnogim je osmašima važna odluka – što upisati nakon osnovne škole?

Odgovor na to pitanje pokušat će u subotu, 3. lipnja, od 9 sati na Varaždinskome placu pružiti profesori i učenici Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje škola Maruševec, Srednje škole "Arboretum Opeka" te Prve privatne gimnazije s pravom javnosti, koje obrazuju djecu za neke od najtraženijih zanimanja današnjice.

Subota na placu idealna je za nabavku svježih domaćih namirnica, no ove subote posebno se pozivaju osmaši i njihovi roditelji koji još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o budućem školovanju.

Očekuje nas bez sumnje još jedna u nizu uzbudljivih subota na varaždinskome placu gdje udružena ponuda sezonskih domaćih namirnica, edukativnih i zabavnih sadržaja, poziva na izlazak u grad i druženje.