Za Dan grada Varaždina – čak dva koncerta Jacquesa Houdeka i topli napitci na Korzu Foto: VV arhiva

Za Dan grada Varaždina – čak dva koncerta Jacquesa Houdeka i topli napitci na Korzu

Varaždinske vijesti | 6.12.2022. u 09:30h | Objavljeno u Društvo

Varaždin svoj dan grada obilježava svake godine 6. prosinca, na dan svog zaštitnika, sv. Nikole. S obzirom da se on događa usred Adventa u Varaždinu, prilika je to da ga Varaždinci proslave posebno svečano, raskošno i veselo.

Na adventskom Korzu će, kao poseban dar građanima svih generacija, danas tim povodom biti održana čak dva koncerta "gospodina glasa", Jacquesa Houdeka.

Prije podne, u 10 sati, Jacques će nastupiti za najmlađu publiku izvodeći sve najpopularnije hitove s dječjeg albuma "Kad si sretan", na kojem su, u proteklih petnaest godina, odrasle sada već brojne generacije klinaca. Jacquesu će se na pozornici pridružiti i polaznici Glazbene radionice pjevanja "Mali slavuji" Društva Naša djeca Varaždin, voditeljice Zdenke Knapić, koji će s njim izvesti tri pjesme.

Drugi, večernji, koncert Jacques Houdek će održati na istom mjestu u 19 sati. Uz svoj sjajan bend, provest će publiku kroz najveće hitove svoje 22-godišnje karijere, ali bit će tu i odličnih obrada kako bi Varaždin, za svoj dan, imao pravi party, kakav i zaslužuje.

Povodom Dana grada, na adventskim će se kućicama na Korzu u večernjim satima građanima dijeliti ograničena količina toplih napitaka i pive, kako bi se Dan grada Varaždina proslavio što veselije.

Sve su to omogućili Grad Varaždin, Turistička zajednica grada Varaždina, ugostitelji s adventskog Korza te sponzori: Carlsberg, Gradska tržnica Varaždin, Ducati komponenti d.o.o. i INA. 

dan-grada-koncert_najava_06122022.jpg