Virtualna stvarnost u Kući Djeda Mraza na Starom gradu, u petak stiže i Djedica!

Varaždinske vijesti | 11.12.2019. u 12:30h | Objavljeno u Društvo

Marljivi pomoćnici Djeda Mraza i ovaj su tjedan osmislili zabavan i zanimljiv program za najmlađe u kućici Djeda Mraza na Starom gradu u sklopu Adventa u Varaždinu.

Danas ponovno uživamo u najdražim dječjim bajkama koje čita Đurđica Dropuljić. Od 17 sati slušamo napetu priču o Vuku i sedam kozlića, a od 18 sati zamišljamo prekrasnu Plamenu pticu. Oni malo veći ponovno dolaze na svoje u četvrtak uz pomoć MagićNeta koji ih od 17 do 19 sati vodi u virtualnu stvarnost i zimski svijet drugačiji od onog oko nas. Uz VR naočale mogu isprobati kako je to živjeti u zimskom carstvu i koje ih sve avanture tamo očekuju.

Cijelu smo ga godinu čekali, pripremali se, pazili da budemo dobri, a u petak je konačno i taj dan – dolazi nam Djed Mraz!

Od 17 sati u Kuću Djeda Mraza stiže najdraži djedica glavom i bijelom bradom punom tajni i želja koje su mu kroz godinu prišapnula djeca. Djed Mraz će u svojoj kući biti i u subotu od 11 sati i ponovno od 17 sati tako da dobro razmislite što bi željeli ove godine, zapišite to na papirić i donesite Djedu ili pak mu prišapnite uživo.

Bajkoviti tjedan završava se uz bajke. Hana Kunić u nedjelju u 11 sati priča nam avanture koje prolazi Crvenkapica noseći kolače svojoj baki, a od 12 sati slušamo mnogim mališanima najdražu zimsku priču, onu o Snježnom kraljevstvu – Frozen. Iako vani još nema snijega, sve se to može promijeniti do nedjelje, a Hana će nam u 17 sati ispričati priču o tome Kako je snijeg pao, a u 18 sati saznat ćemo Kako sanjaju
stvari.

Svi su pozvani u najbajkovitiju kućicu ovog Adventa, a mala napomena za roditelje - sve radionice, igraonice, pričaonice i program Kuće Djeda Mraza besplatni su za sve!

Detaljniji program za dane koji nam dolaze možete pronaći na www.adventuvarazdinu.hr.