Vindija ugostila ravnatelje i djelatnike škola i vrtića te im predstavila novitete u svojoj proizvodnji

MGA | 9.11.2022. u 14:40h | Objavljeno u Društvo

Sukladno višegodišnjoj tradiciji, Grupa Vindija je nakon dvije pandemijske godine, a povodom nedavnog početka nove školske godine, organizirala dolazak ravnatelja i djelatnika osnovnih škola i vrtića iz raznih dijelova Hrvatske kako bi ih upoznala s novitetima iz svojih proizvodnih asortimana.

Ovakvi tradicionalni susreti počeli su se organizirati prije više od dvadeset godina te prilikom dolaska u Vindiju djelatnici škola i vrtića imaju priliku razgledati proizvodne pogone Vindije te nove proizvode u asortimanu mliječnih, mesnih i pekarskih proizvoda.

Danas se u Vindiji okupilo 53-oje ravnatelja i djelatnika iz 35 osnovnih škola i vrtića iz Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije, a pozdravila ih je direktorica prodaje komercijalne poslovnice Varaždin Nada Pristavec. Za sutra je planiran dolazak još stotinjak ravnatelja i djelatnika iz 50-ak škola i vrtića s područja Međimurske, Sisačko-moslavačke, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

- Cilj ovakvih posjeta je da ravnateljima i djelatnicima škola i vrtića prezentiramo svoje novitete i upoznamo ih s novostima u zdravoj prehrani u skladu s kojima razvijamo i nove proizvode. Želja nam je pokazati što sve nudimo kako bi oni mogli obogatiti svoje kuhinje i školske menije.

Ovakav veliki odaziv zapravo nam je garancija da su nas prepoznali kao proizvođače i sigurne dobavljače koji im omogućuju kvalitetnu opskrbu te da svoje školske jelovnike mogu obogatiti uvijek novim proizvodima.

Imali smo teškoća u nabavi određenih namirnica i sirovina, ali smo uspjeli nadvladati sve te nedaće i kontinuirano smo razvijali nove proizvode. Nikada nismo prestali suradnju ni s jednom školom niti vrtićem i ponosni smo na uspjehe koje smo postigli u ovim vrlo teškim i turbulentnim vremenima - poručila je Pristavec.

Ravnateljica varaždinske I. Osnovne škole Karmen Hans Jalšovec rekla je da im ovakvi tradicionalni susreti s Vindijom pomažu u odabiru proizvoda.

- I danas smo imali priliku vidjeti pekarske, mesne i mliječne proizvode, koje i inače koristimo, a vidjeli smo da je Vindija i proširila svoj asortiman proizvoda što doprinosi kvaliteti namirnica koje ćemo koristiti u svojim školskim kuhinjama. Vindija je godinama prisutna u našim školskim kuhinjama i Vindija je odrastala skupa s nama - rekla je ravnateljica varaždinske osnovne škole.