VIDEO Zvonimir Detelj u Varaždinu snimio glazbeni spot za svoju novu pjesmu

VV | 16.3.2022. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Zvonimir Detelj je 25-godišnji zaljubljenik u glazbu koji strpljivo i pažljivo gradi svoj glazbeni san. Mladi kantautor rodom je iz Varaždinskih Toplica, a prije sedam godina počeo se ozbiljno baviti pisanjem i uglazbljivanjem vlastitih pjesama te odlučio da se glazbom želi baviti profesionalno. Kako sam kaže, postao je ovisan o pisanju pjesama pa tako često i po više od 10 sati boravio zatvoren u sobi radeći na autorskim stvarima.

U svibnju prošle godine službeno je izdao svoju prvu autorsku pjesmu "Kaži da me voliš“ pod diskografskom kućom "Croatia Records“, a u listopadu je uslijedio i njegov drugi singl "Javi se“ za koji također potpisuje glazbu i tekst. Za obje pjesme snimljeni su glazbeni spotovi u suradnji sa redateljem Filipom Gržinčićem.

Sada je došlo vrijeme da Zvonimir predstavi i svoju novu pjesmu pod nazivom "Ja bi da si tu“ koja je nastala u suradnji sa mladim glazbenim producentima, Leonardom Kapetanovićem i Davidom Magdićem. Pjesma ima i spot koji je ovog puta bio snimljen u Varaždinu, u suradnji sa mladim redateljima iz „Looma film (Dario Mikulek, Bojan Horvat, Timon Terzić). U glavnim ulogama novog glazbenog videa su Zvonimir i Mia Sambolec.

- Na pisanje pjesme potaknula me cijela situacija oko Covid-19 te stroge mjere Stožera koje u jednom trenutku nisu dopuštale ni posjetu svojih najbližih i voljenih. Upravo taj osjećaj usamljenosti, o kojem se ponekad bojimo pričati, bio mi je glavna inspiracija da svoje misli pretočim u ovu emotivnu, klavirsku baladu - otkrio je mladi pjevač.

Njegova ljubav prema glazbi je neupitna, a s trećim singlom u manje od godinu dana pokazao je da je itekako ozbiljan u gradnji svoje glazbene karijere.

Video sadržaj