VIDEO Umiljata okruglica s tužnom životnom pričom traži dom: pomozite Kitty! Foto: Udruga Životni zov Varaždin

VIDEO Umiljata okruglica s tužnom životnom pričom traži dom: pomozite Kitty!

vv | 17.2.2023. u 13:04h | Objavljeno u Društvo

Kitty je predivna maca s tužnom životnom pričom. Boravila je ispred kafića i svaki dan sjedila i gledala kako prolaznici komentiraju da je divna mica, ali nitko nije poželio pružiti joj dom, dokad joj jednog dana netko ipak nije odlučio pomoći. Uzeli su je k sebi, no nažalost, trajalo je kratko. Djevojka je morala otiči u Zagreb, ali bez Kitty jer joj je prilikom pretrage utvrđena leukemija.

Više o leukemiji: https://www.zooplus.hr/magazin/macke/njega-i-zdravlje-macaka/macja-leukemija-felv

- Leukemija joj ne predstavlja problem s obzirom na to da se nije aktivirala te može tako i ostati ako maca boravi u kući i ima finu prehranu i vitamine. Vitamini koštaju svega nekoliko kuna, a nju drže zdravom. Nadali smo se da će se stanje promijeniti pa smo ponovno napraviti pretrage. Leukemija je i drugi puta prikazana, ali je uz to došao paket upale mjehura i upala desni. Kitty je sada na antibiotiku, nakon čega ide na sterilizaciju. Trenutno je u privremenom smještaju iz kojeg uskoro mora dalje, a trenutno za nju to dalje ne postoji.... - poručuju iz Udruge Životni zov i dodaju:

- Predivna i okrugla, pričalica maca koja ima tek 3 godine, a nikoga da je voli. Imate ljubavi, a nemate macu? Kitty traži dom u kojem nema mačaka, a u slučaju da ih ima, važno je da su cijepljeni protiv leukemije. Znamo da ta riječ mnogima otvara grč u želucu, ali vjerujemo da uz ljubav nema granica.. Ako ste sami žalosni ili jednostavno imate dovoljno ljubavi u sebi, javite se i pomozite sebi, njoj i nama...????.