VIDEO: I Varaždinci zapjevali pjesmu posvećenu zdravstvenim djelatnicima Foto: Youtube screenshot

VIDEO: I Varaždinci zapjevali pjesmu posvećenu zdravstvenim djelatnicima

Varaždinske vijesti | 13.5.2020. u 20:10h | Objavljeno u Društvo

Glazbenice i glazbenici udružili su snage i snimili pjesmu posvećenu najvećim herojima ovog teškog razdoblja – svim zdravstvenim djelatnicama i djelatnicima.

Pjesmu "Naš grad" otpjevali su Darko Bakić - frontmen Buđenja, Albina Grčić i Stefany, koje je publika upoznala u glazbenom showu The Voice, te Gabriella Hrženjak iz Vinice, David Magdić iz Grede i Neven Stipčić iz Varaždina. Njima se pridružila i djevojčica Adela, koja je glas djece – svih Palčića. Naime, glazbenici će tantijeme donirati udruzi "Palčići" te pozivaju sve građane da i sami daju svoj prilog ovog udruzi.

- Pjesma Naš Grad pogonjena je zahvalom, nadom i zaraznim optimizmom, svime onime što zdravstveni djelatnici bezuvjetno pružaju svaki dan - kažu mladi glazbenici koji su ujedno izrazili ogromnu sreću i zadovoljstvo time što imaju priliku pokazati dio svoje osobne zahvalnosti kroz pjesmu.

Autori glazbe i teksta, David Magdić i Leonardo Kapetanović, ističu da i sami u užoj obitelji i među prijateljima imaju nekolicinu zdravstvenih djelatnika te su upoznati koliko je njima i njihovim obiteljima ovo teško i naporno razdoblje, puno izazova.

- Ovo je pjesma za sve one koji i nakon 36 sati dežurstva nastavljaju pružati vjeru, nadu i bezuvjetnu ljubav, ali i za svaku intimnu priču ljubavi, zahvale i srodnih emocija - riječi su autora.

Video sadržaj