VIDEO: Bend jamIT uglazbio zabavnu pjesmu o koroni "Već 25 je prošlo dana" Foto: Jamit

VIDEO: Bend jamIT uglazbio zabavnu pjesmu o koroni "Već 25 je prošlo dana"

| 15.4.2020. u 15:00h | Objavljeno u Društvo

Primarni cilj izbacivanja ovakve verzije pjesme s izmijenjenim tekstom jest zabaviti publiku, osobito postojeće fanove i prijatelje koji znaju da je ovakav izričaj benda daleko od onoga što inače sviraju. Do ideje za pjesmu su došli nakon objave na FB stranici da pozivaju fanove da zažele neku „trashy“ pjesmu, koju će onda bend odsvirati i snimiti.

Najviše lajkova je dobio prijedlog Alene, vjerne pratiteljice benda – članovi benda su objeručke prihvatili izazov. Aranžman pjesme su radili svi članovi ponaosob, a tekst su prilagodili Dominik S. i Marko D.. Lavovski posao s miksanjem i masteringom je odradio legendarni Tomislav Peček – Pečo, kojem nije bilo nimalo lako od dostavljenog materijala složiti završni produkt da na nešto liči.

Video spot je režirao i montirao Boro Rakamarić iz riječkog PHC studija. Podsjetimo da je original ove pjesme izveo trojac Saša, Tin i Kedžo sad već daleke 2004. godine. Pjesmu su originalno napisali Boris Đurđević i Faruk Buljubašić.

Bend jamIT ni na koji način ne zadržava pravo na ovu pjesmu, niti im je bilo kakva namjera bila naštetiti ili izrugivati se autorima i/ili originalnim izvođačima.