Velimir Dugandžić u 7. MO održao predavanje "Depresija - fenomenološka perspektiva" Foto: Udruga D.I.A.

Velimir Dugandžić u 7. MO održao predavanje "Depresija - fenomenološka perspektiva"

Varaždinske vijesti | 2.11.2018. u 17:11h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Udruga za potporu, pomoć i ozdravljenje oboljelih od depresije i anksioznosti Varaždinske županije - D.I.A., organizirala je predavanje za članove Udruge i sve zainteresirane.

Predavanje pod nazivom "Depresija - fenomenološka perspektiva" u prostorijama varaždinskog 7. Mjesnog odbora održao je mr.sc. Velimir Dugandžić, prof., certificirani Gestalt psihoterapeut i akreditirani supervizor.

Na predavanju se govorilo o tome što je depresija, zašto se javlja te o vrstama depresije, a svi okupljeni mogli su postavljati pitanja o svemu što ih zanima u vezi ove bolesti. Reakcije posjetitelja i članova udruge bile su vrlo pozitivne te su izrazili želju da se ovakva predavanja i ubuduće održavaju.

Stoga iz Udruge D.I.A. pozivaju sve stručnjake s područja psihijatrije, psihologije i srodnih znanosti koji bi željeli odvojiti svoje vrijeme te održati pokoje predavanje da im se jave na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ujedno najavljuju i sljedeće predavanje psihoterapeuta Velimira Dugandžića koje će se najvjerojatnije održati na istom mjestu (prostorije 7. MO Biškupec, Mirka Kolarića 23) 26. studenoga u 18 sati.