Velika nagrada za varaždinski Centar Tomislav Špoljar Foto: COO T. Špoljar

Velika nagrada za varaždinski Centar Tomislav Špoljar

Varaždinske vijesti | 11.12.2023. u 17:24h | Objavljeno u Društvo

U Osijeku je održana finalna dodjela nagrada projekta Europski tjedan sporta. #BeCROactive nagrada, koju Ministarstvo turizma i sporta uz sufinanciranje Europske unije dodjeljuje u sklopu Europskog tjedna sporta.

U kategorijama Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto i Međugeneracijska uključenost nagrade dobivaju oni koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti.

U konkurenciji svih škola iz Hrvatske Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar proglašen pobjednikom u kategoriji Obrazovanje.

Nakon mnogo održanih aktivnosti i prijave na projekt voditeljica i koordinatorica svih sportskih aktivnosti Kristina Kralj je u ime Centra primila nagradu.

Ovom nagradom Centar je pokazao brigu o zdravlju i važnosti kretanja učenika uz uvijek naglašenu uključenost u zajednicu.

Uz djelatnike Centra u projektu su sudjelovali i vanjski suradnici Anamarija Želimorski Pavić, voditeljica Feel Active, koja je održavala plesnu radionicu i Tomislav Jelenski, voditelj Nogometne akademije Lumen koji je učenicima omogućio trening na terenu s umjetnom travom.

coo_tomislav_spoljar_11122023.jpg