Večera za 5 u Tužnom bila je sve samo ne tužna

vv | 4.4.2022. u 22:16h | Objavljeno u Društvo

Tako mlad, a tako svestran. Ovo bi mogao biti najkraći opis Matije, prvog domaćina ovotjednog serijala Večere za 5 na selu, kulinarsko-zabavne emisije RTL-a, koji je zadivio ostale kandidate ne samo svojim kulinarskim umijećem i gostoprimstvom.

Naime, sudeći prema onom što je rečeno, osim dva posla, vođenje portala o životu u općini i fotografiranja, ovaj  22-godišnjak iz Tužnog student je menadžmenta u turizmu u Čakovcu, a želja mu je biti novinar zaposlen kao glasnogovornik ministarstva ili sličnog. Na dobrom je putu, barem što se tiče potonjeg, jer lani je postalo i član Općinskog vijeća u koje je ušao s nezavisne liste. Uz sve to, uživa u pripremi jela, osobito deserta za četverogodišnju kćer.

matija.jpg

 A omiljeni, desert Orao je sletio u kremu (Oreo kekse sa šlagom), pripremio je skupa s predjelom Zagorski sushi te glavnim jelom Zec, gadiš mi se!, koje je bilo zapravo patku s voćem i palentom. Upravo ova kombinacija neke  nije dojmila,  ali su sva jela dobro izgledala, osobito predjelo od zapečenog špeka i mljevenog mesa s pistacijama tako da visoke ocijene nisu izostale, čak i kandidata koji desert uopće nisu ni probali…

A na kraju večere stigli su i tamburaši pa Večera za 5 u Tužnom je bila sve samo ne tužna, što se vidi i po 36 bodova za Matiju. Je li to dovoljno za pobjedu?

vv.jpg