Večera za 5 na selu: Varaždinac Zvonimir oduševio romantičnom atmosferom, ali nije prešao u vodstvo

VV | 7.4.2022. u 22:00h | Objavljeno u Društvo

U četvrtak navečer u RTL-ovu showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio Zvonimir Horvat, iz Varaždina, koji je gostima pripremio vrlo zanimljiva jela. Unatoč pohvalama nije uspio bodovno nadmašiti trenutačno vodećeg Matiju koji za samo jedan bod vodi ispred svih ostalih natjecatelja, osim Sanje, koja kuha sutra, u petak, na finalnoj večeri.

Varaždinac Zvonimir po zanimanju je računalni tehničar, ima 27 godina i za sebe kaže da je opuštena osoba najviše posvećena obitelji. Ima dvoje djece i živi sa svojom zaručnicom, a u životu mu je najteže pao prerani gubitak oca, koji mu je bio uzor i od kojeg je naučio ponešto i o kuhanju, posebice graha i čušpajza.

Svojim je gostima večeras priredio vrlo romantičan ugođaj uz vatru u otvorenom kaminu i svijeće, a njegov su stajling komentirali riječima da se "uredio kao mladoženja".

zvonimir.jpg

Nakon aperitiva domaćin je poslužio svoje predjelo - salatu od piletine u košarici od lisnatog tijesta.

- Salata je bila dobro začinjena, bila je kompaktna, nije bila previše masna - pohvalila je Sanja, a Biserka se s tim nije složila:

- Sve mi je to bilo jako nezačinjeno i neukusno…

Za glavno jelo Zvone je ponudio teleću roladu punjenu špekom, svježim sirom i špinatom.

- Fenomenalni okusi - zadovoljno je rekla Ivana, a jelo se svidjelo svima dok je Bibi ponovno nedostajalo začina:

- Mekano, pjenasto, ali uopće nije bilo začina.

Kao šećer na kraju servirana je torta od sira s višnjama, koja je Biserki pak imala premalo šećera, a Ivana je ponovno pohvalila:

- Probala sam puno verzija cheesecakea i ovaj je bio u rangu s pravim kuharskim!

Ono što su svi pohvalili na Zvonimirovoj večeri bila je opuštena atmosfera, a domaćin ih je za kraj iznenadio pjesmom i performansom zagorskog Štefa.

- Atmosfera je bila razigrana i vesela - rekla je Sanja koja je domaćinu dala ocjenu 9 dok mu je Ivana dala čistu desetku:

- Sve je bilo odlično!

A Matija i Biserka dodijelili su Zvonimiru ocjenu 8:

- Sva jela od predjela do deserta nisu bila po mom ukusu, nedostajalo je šećera, soli i svih začina - zaključila je Biba.

Tako je Zvone ukupno zaradio 35 bodova, a u vodstvu je i dalje Matija koji ima 36 bodova, a sutra Sanja kuha posljednju ovotjednu večeru.

Označeno u