Varaždinske vijesti nagrađuju lajk u glasanju za najbolji advent Hrvatske Foto: Krešimir Đurić

Varaždinske vijesti nagrađuju lajk u glasanju za najbolji advent Hrvatske

VV | 11.1.2022. u 12:46h | Objavljeno u Društvo

I Varaždinske vijesti odlučile su nagraditi neke od onih koji su  svoj glas dali za Advent u Varaždinu u izboru za najljepšu advent, koji se provodi na  FB Stranici gradonačelnik hr.

- Jako nas veseli što je Advent u Varaždinu trenutno na prvom mjestu ovog glasovanja. Toga ne bi bilo sigurno da nema velikog odaziva građana i posjetitelja. Kako među onima koji su se odazvali da se uključe u glasovanje ima i naših vjernih čitatelja, to je bio dodatni razlog što smo za neke od njih u znak zahvalnosti pripremili pretplatu, kao i proizvode iz naše suvenirnice i vinoteke, među kojima su međunarodno nagrađivana vina - veli Mirko Jurič, direktor Varaždinskih vijesti, koji se nada da će se na sličan način uključiti i drugi.

- Zaoštrila se utrka na Facebooku za titulu najljepšeg Adventa u Hrvatskoj.  Varaždin i Osijek smjenjuju se u tijesnom vodstvu.  Svaki glas/lajk je važan, te Vas ovim putem molimo da nam pomognete te kroz svoje medije pozovete ljude da se uključe u glasovanje i izbor za najljepši Advent, kako bi zajedno osvojili titulu najljepšeg Adventa u Hrvatskoj - javljaju iz TZ Varaždina.

Glasati možete na linku ispod.

https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/276885694474583?fbclid=IwAR2chE3KcKbFDNczvOZMJbn2Xg62yv17Yz9MwJUtPXjzIVRnIgE_gRCmKLo