Varaždinska influencerica uzburkala javnost valentinovskim oglasom Foto: Petra Meštrić / Instagram

Varaždinska influencerica uzburkala javnost valentinovskim oglasom

Varaždinske vijesti | 14.2.2022. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Influencerica i studentica medicine Petra Meštrić iz Varaždina uoči Valentinova svojim je oglasom na Instagramu podigla prašinu, ali i izazvala razne komentare na društvenim mrežama.

Objavila je da za Valentinovo glumi djevojku pred obitelji i prijateljima zainteresiranih. Objavila je i cjenik ove posebne valentinovske "ponude" - za valentinovsku šetnju potrebno je izdvojiti 200 kuna, a za šetnju i držanje za ruku 350 kuna. U ponudi su bili i večera, ručak s roditeljima, a najskuplja opcija bilo je "javno blamiranje" - 1.500 kuna.

petra_mestric_instagram_1.jpg

Kako je kasnije izjavila za Međimurske novine, bila je riječ o šali.

- Viđala sam slične oglase od strane muškaraca i odlučila sam vidjeti kako će ljudi reagirati kad isti takav oglas stavi žena. (Naravno malo sam promijenila tekst). I reakcije su bile slične očekivanom - puno više negativnih reakcija izazvala je ova moja šala nego što je ona stavljena od strane muške osobe - kazala je Petra.

petra_mestric_instagram_2.jpg

Cilj joj, rekla je, kao i svim influencerima bio da joj objava postane viralna.

- Meni je drago što je moja objava završila u medijima i ovim se putem želim zahvaliti svim medijima koji su prenijeli moju objavu. Povećao mi se broj pratitelja za nekih cca 300 osoba i jako sam sretna s tim. Definitivno više od očekivanog! - poručila je Petra.

Odgovorila je i na pitanje je li bilo ozbiljnih ponuda, odnosno javljanja na oglas.

- Većina je ipak shvatila zezanciju, ali bilo je i ozbiljnih ponuda, tj. javljanja na oglas. Neki su čak pitali da im budem pratnja na svatovima, na maturalnoj večeri i slično. Neki su davali manje ponude, a neki i neočekivano velike - otkrila je.

petra_mestric_instagram_3.jpg