Varaždinac na uzici Riječanke u trgovačkom centru: Evo što smo i zašto radili

VV | 13.1.2022. u 20:41h | Objavljeno u Društvo

Očekivali smo, naravno, reakcije na našu video, ali ipak ne toliko, što nas veseli, veli nam Renato Pirin, Varaždinac koji je s partnericom sinoć prošao trgovačkim centrom Lumini kao nitko do sada: njegova ga je djevojka, Riječanka Antea Ajbek, odjevena u crni body i s visokim čizmama, vodila na uzici, a on ju je slijedio po koljenima i rukama!

Ova, uistinu nesvakidašnja šetnja, izazvala je brojne i burne reakcije onih koji su vidjeli ovaj kratak video uradak objavljen na Tik Toku, a zatim dijeljen u virtualnom prostoru.  

- Razumijemo da se nekima ne dopada, ali nitko ga ne mora gledati, iako ne vidimo što je tu toliko sablažnjavajuće. Ima puno drugih stvari u javnom prostoru koje bi nas trebale sablazniti, ali smo na njih postali indiferentni. Uostalom, nosili smo i maske, dakle, pridržavali smo se protuepidemijskih mjera, iako smo u nekim javnim prostorima vidjeli one koji ih nisu nosili. I nikome ništa, a zar to nije problematično i zavređuje reakcije, pita Pirin, dodajući da ih najviše vesele oni koji se javno sablažnjavaju, a onda im se privatno javljaju s raznim prijedlozima….

Iako se to možda ne bi činilo, u Luminiju su se našli, kako veli, neplanirano.

- U blizini smo snimali za sexy shop Eroticom, koji su nam ustupili rekvizite. Vozeći se pokraj trgovačkom centra, palo nam je na pamet da i tu snimimo nešto zabavno i veselo jer su nas, nakon  ulaska u novu godinu, dočekale tradicionalne, siječanjske teške teme, od poskupljenja pa nadalje, kaže Pirin, koji vjeruje da je samo u slobodnom, zdravom i vedrom tijelu može naći i isto takav duh pa zato totalitarni režimi nikad nisu imali, blago rečeno, razumijevanja za svaku slobodu pa i onu tjelesnu.   

Unatoč tome što danas živimo u drukčijim prilikama, tko zna kako bi prošli da nisu snimali kad je radno vrijeme trgovačkog centra već bilo je pri kraju.

- Vidjeli smo svega nekoliko ljudi pa nije bilo nikakvih reakcija. One su uslijedile tek kasnije. Na našem Instagramu, FB i posebno Only Fansu na kojem su naše prave stvari, što se sve više prepoznaje i kod nas jer i tu se počinje cijeniti domaće, a mi se uistinu i tu imao sa čime podičiti, naglašava sugovornik, koji ne isključuje da će se još koji put prošetati, ali zasada ne otkriva gdje će to biti i kada...

Označeno u