UZ TEBE SAM Dođite na božićni humanitarni koncert, nastupa Gabriela Hrženjak

vv | 21.11.2023. u 19:37h | Objavljeno u Društvo

Prosinac je najradosniji mjesec u godini. To je vrijeme mira, ljubavi i veselja, koje zaslužuje svaka obitelj. Neke obitelji trebaju pomoć i mali znak pažnje, da im božićno drvce toplije svjetluca. Krajem godine završavaju projekti, a to znači da se završava i stručna podrška za najmlađe iz udruge "Uz tebe sam".

- Podrška rehabilitatorica i logopedinje djeci s teškoćama pomaže da savladavaju svakodnevne izazove - poput slušanja kratke priče, uspostavljanja komunikacije, vezanja tenisica… Ostati bez podrške za njih znači nazadovanje u razvojnom procesu, koje je teško nadoknaditi. Nećemo to dopustiti, zar ne? - javljaju iz udruge "Uz tebe sam".

Zato ove godine u prosincu svi možete ispuniti njihovu želju, ali i veliku potrebu te kupnjom ulaznica podržiti Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam, koji će se održati 16. prosinca u Kinu Gaj (Gajeva 1) s početkom u 20 sati.

Svi posjetitelji uživat će u poznatim božićnim hitovima koje će punog srca zapjevati sopranistica Gabriela Hrženjak, Tamburaši Sedef, Dorian Stipčić i ostali gosti. Svi oni volonterski i blagdanski poručuju djeci s teškoćama: Uz tebe sam. Pridruži se i ti.

Provedite nezaboravnu večer uz poznate božićne hitove i kupnjom ulaznice omogući djeci s teškoćama u razvoju da ojačaju svoje sposobnosti. Prihod od ulaznica namijenjen je nastavku terapija za djecu s teškoćama u razvoju.

Ulaznice možete kupiti online (za detalje potrebno je javiti se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) u Suvenirnici Varaždin, Caffe baru Petica Petrijanec, Ily baru Sveti Ilija, IQ-baru Varaždin te u samoj Udruzi.