Uz elegantnu španjolsku kraljicu Letiziju zasjala i prva dama Hrvatske i to u Varteksovoj haljini

MGA | 29.6.2022. u 17:15h | Objavljeno u Društvo

Osim politike, sa samita NATO saveza, koji se održava u Madridu, ovih dana stižu i fotografije elegantno odjevenih predstavnica i prvih dama čelnika NATO saveza, a među kojima pažnju posebice plijeni uvijek elegantna španjolska kraljica Letizija.

No i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović osvojila je modne poene odabravši za gala večeru kraljevske obitelji haljinu iz Varteksove kolekcije. Klasična, ali i uvijek moderna i elegantna košulja-haljina s crno-žutim dezenom odlično pristaje predsjednikovoj supruzi koja je i ranije za posebne prilike birala upravo Varteksove kreacije.

Ni ovoga puta to nije ostalo nezapaženo pa je varaždinski modni brend na svom Instagram profilu objavio zahvalu predsjednikovoj supruzi na ovako odličnoj promociji.

'Varteks haljina dostojna kraljevskog dvora. Hvala Sanji Musić Milanović što je odabrala Varteks za gala večeru kod kraljevske obitelji u Madridu', stoji na Intagram profilu uz zajedničku fotografiju predsjednika Milanovića i njegove supruge s kraljevskim parom.