Nakon stanke, opet Dječji plac: opremite klince za ljeto od glave do pete za malo kuna! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Nakon stanke, opet Dječji plac: opremite klince za ljeto od glave do pete za malo kuna!

VV | 8.6.2021. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Nakon duže stanke ponovno počinje Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i opreme. Sajam će se održati u subotu, 19. lipnja na varaždinskom placu, u natkrivenom dijelu tržnice od 16 do 20 sati.

- Sajam je nedostajao i prodavačima i kupcima jer mnogima je ovo prigoda za riješiti se suvišne dječje garderobe, a pritom simbolično "podebljati" kućni budžet. Za roditelje je sajam pravo mjesto gdje mogu pronaći ljetne majice, kratke hlačice, sandalice, tenisice, haljinice, bicikl ili role, dobre igračke i još mnogo toga. Za malo kuna, vrećica je začas puna, a klinci opremljeni za ljeto od glave do pete! - poručuju organizatori koji pozivaju sve koji žele prodavati na sajmu da se prijave.

- Svoje podatke koji uključuju ime i prezime, adresu i telefonski broj potrebno je poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima - poručuju organizatori koji pozivaju i prodavače i kupce da ostanu odgovorni te se i dalje pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, prvenstveno korištenje maski i dezinficijensa za ruke te držanje razmaka od dva metra.

Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 20 kuna, a ulaz za kupce je besplatan.

Označeno u