Upoznajte se s radom HPD-a "MIV" i sudjelujte na natjecanjima povodom Dana otvorenih vrata

N.P./VV | 23.5.2018. u 08:11h | Objavljeno u Društvo

Hrvatsko planinarsko društvo “MIV” Varaždin je za sve zainteresirane pripremio izvrstan program povodom Dana otvorenih vrata društva.

Tako se sa radom planinarskog društva možete upoznati u srijedu 23. svibnja te 30. svibnja, u prostorijama IV. mjesnog odbora u Varaždinu (u Trakošćanskoj ulici). Od 18 do 19 sati bit će prikazan video o aktivnostima društva te su moguće prijave na izlete, dok će od 19 do 19.30 sati biti podnesena izvješća o proteklim i budućim aktivnostima.

MIV u srijedu organizira i organizacijski trening, odnosno natjecanje na terenu trakoščanskog naselja, gdje će se sudionici pomoću topografske karte orijentirati i pronalaziti sakrivene zastavice. Trening počinje u 18.30 i traje do 20 sati

U nedjelju 3. lipnja u 11 sati će na Kapucinskom trgu biti nastup na orijentacijskom natjecanju “Memorijal 7. gardijske brigade “Puma”, a ujedno će biti i dan planinara MIV-a te će se planinariti do izletišta “Jarki”. Na izletištu je organizirano druženje uz “Royale” te natjecanja u pikadu, visećoj kuglani, beli te ispijanju pića.

Prijave traju sve do 30. svibnja u Trakošćanskoj 24 od 18 do 19.30 sati, a učešće za prijevoz, okrjepu te ručak iznosi 20 kuna.

Dani otvorenih vrata MIV