Upisi u Centar tradicijske kulture Varaždin do 21. rujna

J.Š./Varaždinske vijesti | 16.9.2020. u 13:00h | Objavljeno u Društvo

Centar tradicijske kulture društvo je koje će sljedeće godine proslaviti 75 godina svojeg rada i postojanja. U opusu djelovanja društvo je odavno prepoznalo važnost rada s djecom i uspostavljanja kvalitetne folklorne plesačke baze te tamburaške sekcije pa se stoga u djelovanju posebno stavlja naglasak na rad s mladima kroz pažljivo organiziranu školu folklora, odnosno školu tambure, iz kojih se nakon godina plesnog, pjevnog i glazbenog obrazovanja odgajaju kvalitetni mladi ljudi, svjesni svog kulturnog naslijeđa i puni poštovanja prema njemu.

Upisom u školu tambure, folklornu igraonicu ili pak školu folklora za djecu, polaznik će steći mnoštvo novih prijatelja, voditelji društva marljivo rade kako bi se na zabavan i primjeren način, uz puno smijeha i raznih igara upoznala hrvatska kulturna baština, ali i sudjelovalo u odgoju djeteta, usađujući im pritom vrijednosti, kao što su radne navike, prijateljstvo, jednakost, poštenje i odgovornost, koje trajno ostaju.

UPISI:

• RADIONICA SVIRANJA/ŠKOLA TAMBURE

- namjenjena djeci od 10-16 godina
- osim tambura, djeca mogu naučiti svirati i ostale instrumente ( gitara, mandolina, harmonika...)
- probe se održavanju ponedjeljkom i srijedom od 18:00 sati
- voditelj: Tibor Bun, voditelj škole tambure, tamburaškog orekstra te redovni predavač te voditelj raznih seminara i radionica vezanih uz muziciranje

• FOLKLORNA IGRAONICA

- namjenjena djeci od 3-7 godina
- probe se održavaju ponedjeljkom od 18,15 - 19,00 sati te četvrtkom od 16,45 - 17,30 sati
- voditelj igraonice: odgojni savjetnik i licencirani učitelj dječjeg folklora Krešimir Plantak Večerin

• FOLKLOR ZA DJECU
- namjenjen djeci od 8-14 godina
- probe se održavaju srijedom od 17:30 sati
- Voditeljica: Gordana Vaupotić,učiteljica razredne nastave, koja se usavršavala na mnogobrojnim seminarima i koja se dugi niz godina bavi vođenjem dječjeg folklora

 Sve dodatne informacije oko upisa provjerite na kontakt 098 446 898 ili  email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upisi traju do 21. rujna.

 

Označeno u