Upisana 5. generacija polaznika smjera "Poduzetništvo i EU fondovi" Sveučilišta Sjever

vv | 20.3.2024. u 13:30h | Objavljeno u Društvo

Na Sveučilištu Sjever upisana je nova, peta generacija, polaznika poslijediplomskog specijalističkog studija "Poduzetništvo i EU fondovi" koji je usmjeren na stvaranje stručnog, kompetentnog i inovativnog kadra u području poduzetništva uz korištenje sredstva EU  fondova.

Ovaj specijalistički studij pokrenut je 2019. te je rezultat suradnje između Sveučilišta Sjever i Hrvatske gospodarske komore.  Do sada je kroz studij prošlo više od 50 polaznika iz četiri generacije te je postao prepoznatljiv po visokoj kvaliteti obrazovanja i pripremi polaznika za složene izazove suvremenog poduzetništva. 

Novu generaciju polaznika na uvodnom predavanju pozdravili su prorektor za suradnju s gospodarstvom, EU projekte i međuinstitucijsku suradnju, izv. prof. dr. sc. Petar Mišević, prorektorica za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju prof. dr.sc. Anica Hunjet, pročelnik Odsjeka za poduzetništvo i EU fondove, doc. dr. sc. Tomislav Radoš, pročelnik Odjela za Ekonomiju, prof. dr. sc. Ante Rončević te predsjednik Udruge studenata i alumnia poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi, Matija Kikelj, koji su uz predstavljanje studija, polaznicima poželjeli  mnogo uspjeha.

Polaznici studija stručnjaci su iz raznih područja, a kroz svoje stručno djelovanje otvoreni su za razne oblike suradnje i potpore poduzetničkim inicijativama na znanstvenoj i praktičnoj razini.

Sveučilište Sjever, kao vodeća obrazovna institucija na sjeveru Hrvatske, kroz ovaj studij kontinuirano osigurava visokokvalitetno obrazovanje koji doprinosi razvoju Sjeverozapada kao i cjelokupnog gospodarstva Hrvatske.

1710582918260_1.jpg

1710583836692_1.jpg