Uoči Valentinova u trgovačkom centru Lumini postavljen je Zid ljubavi

V.V. | 3.2.2017. u 14:24h | Objavljeno u Društvo

Uoči Valentinova u trgovačkom centru Lumini postavljen je Zid ljubavi. Odrasli putem Facebooka mogu osvojiti vrijedne nagrade, a najmlađe u igraonici Twister na Valentinovo očekuje Kids Love Party.

Na Zidu ljubavi posjetitelji trgovačkog centra Lumini od subote, 4. veljače, do Valentinova u utorak, 14. veljače, kredom mogu ispisivati ljubavne poruke.

Svi koji svoju poruku fotografiraju i objave na Facebooku uz oznaku #LuminiWallOfLove, ulaze u veliki natječaj u čijem je nagradnom fondu više od šezdeset nagrada. Svaki se dan nagrađuju autori najljepših poruka.

Kako bi se dodatno rasplamsala ljubav među mladim zaljubljenim parovima, u subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, u centru Lumini održat će se Dani vjenčanja.

Na Valentinovo u igraonici Twister poseban program očekuje najmlađe. Kids Love Party naziv je dvosatne zabave koja počinje u 18 sati. U sklopu nje izvest će se predstava Ključić mog srca, djeci će se lica oslikavati prigodnim motivima, moći će se uključiti u kreativne radionice te zapjevati uz Amorove karaoke.

Označeno u