Uoči Dana žena u Varaždinu konferencija "Žene za ženu" Foto: Ilustracija

Uoči Dana žena u Varaždinu konferencija "Žene za ženu"

VV | 23.2.2023. u 17:14h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Varaždinske poduzetnice odlučile su zajedničkim snagama napraviti korak više; umrežiti se, dati podršku jedna drugoj i pozvati sve zainteresirane žene da uoči Dana žena dođu na konferenciju "Žene za ženu“, osmišljenu baš za svaki profil žene.

- Konferencija sa sloganom “Za zajednicu žena u kojoj mogu biti prava ja” na čijem će panelu govoriti sedam poduzetnica, održat će se 4. ožujka u 10 sati u hotelu Park Boutique u Varaždinu. Na konferenciji će govoriti Jasenka Čerin, Jasmina Hadela, Maja Bilušić, Jasna Škiljan, Antonela Brajković Cesar, Marijana Mikulić Škrinjar i Martina Hranj, a "Tko sam ja kao žena“, "Moj mir u mom domu“, "Kao poslovna žena moram li birati… samo su neke od tema o kojima će se raspravljati na ovoj konferenciji. - poručuju organizatorice koje su pripremile i poklone iznenađenja za svaku sudionicu ove konferencije, a održat će se i tombola s vrijednim nagradama.

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti se mogu kupiti putem stranice Entrio, a sve informacije možete dobiti putem Facebook stranice, odnosno Instagrama.