Udruga Životni zov apelira: Ovih blagdana pomozite napuštenim macama!

vv | 25.12.2022. u 10:15h | Objavljeno u Društvo

Udruga Životni zov Varaždin poziva sve koji mogu da ovih blagdana doniraju koliko mogu za pomoć macama.

- Koliko se puta ulovite u kupovini beskorisnih poklona ne bi li zadovoljili formu blagdanskog darivanja? Još jedne čarape, još jedna šalica, okvir za slike ili svijeća, koliko god simpatični i pristupačni bili, već u trenutku kada posegnete za jednim od nabrojanog na polici trgovine, u sebi nerijetko znate da će izazvati kratkotrajno oduševljenje i ostatak godine skupljati prašinu na nečijoj polici ili u ladici..

Ove vas godine pozivamo da razbijete monotoniju darivanja, preskočite kupovinu bespotrebnih sitnica koje u konačnici samo akumuliraju nered i poklonite dar pomoći. Kako? Uplatite prijeko potrebnu donaciju u iznosu kojeg sami odredite na račun Udruge Životni Zov Varaždin (podaci za uplatu niže, QR kod) pa se javite u inbox Udruge i primite prigodan blagdanski dokument/uplatnicu za ispis koji personalizirajte na način da u polje iznosa upišete uplaćenu svotu, a u polje platitelja ime osobe kojoj dajete poklon. U prijevodu – u ime drage osobe napravite donaciju za potrebite mace i osobi poklonite dar pomoći, čineći je velikodušnim dobrotvorom u najljepše doba godine, doba darivanja. Dokument je dovoljno ispisati i dopuniti pa po želji umetnuti u kuvertu ili omotati mašnom, mašti na volju ?.

U svakom slučaju, biti će to gesta kojom u jednakoj mjeri pomažete macama kao što i šaljete poruku primaocu kako ga vidite kao mačkoljubitelja spremnog pomoći. Tko zna, možda ga/ju motivirate da dodatno poprati rad Udruge te još koji puta osigura sredstva za šapice u nevolji. Mace će biti i više nego zahvalne, tete čuvalice neće morati strepiti kako će pokriti veterinarske i tekuće troškove maca na skrbi, a omogućit ćete i bezbrižniji ulazak u novu, 2023. godinu, s obzirom na činjenicu da naše trenutačno dugovanje prema samo jednoj od suradnih veterinarskih ambulanta iznosi dramatičnih 39.000kn. Hvala vam još jednom na potpori, dojavama, angažmanu i donacijama, volimo vas, cijenimo i nadamo se da smo uspješno uskočili upomoć i kao last-minute gift ideja.

Ispred svih dlakavaca, teta čuvalica i volontera, želimo vam ugodne, smijehom ispunjene i ljubavlju okupane blagdane! - poručuju iz Udruge Životni zov.

Podaci za uplatu:

Udruga Životni zov Varaždin, 42000 Varaždin, Hrvatska

Naznaka: Pomoć macama

Model plaćanja/poziv na broj: 00 ili 99

IBAN: HR5023600001102850961

BIC/SWIFT: ZABAHR2X ili samo skenirajte QR kod u komentaru (postavljen iznos od 20,00kn moguće je mijenjati).

Na stranici Udruge Životni zov na Facebooku postoji uplatnica kao poklon s macama.