Udruga "Konj, moj prijatelj" promovira konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju ovog kraja Foto: Varaždinska županija; FB

Udruga "Konj, moj prijatelj" promovira konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju ovog kraja

Varaždinske vijesti | 7.2.2023. u 11:16h | Objavljeno u Društvo

Članovi udruge "Konj, moj prijatelj" održali su redovnu godišnju skupštinu na kojoj su usvojili financijsko izvješće i izvješće o radu za 2022. godinu, te Plan rada za 2023. godinu.

Kako je istaknuo predsjednik udruge Zdenko Marenčić, članovi udruge su vrlo aktivni, nastupaju na mnogim konjičkim igrama i natjecanjima te na taj način promoviraju konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju ovog kraja.

U ime Varaždinske županije podršku udruzi uputio je šef županijskog protokola Tomislav Pajtlar koji je pohvalio aktivnosti i rad same udruge te je naglasio kako bez entuzijazma i i volje svih članova ne bi bilo uspjeha.

- Udruga je opstala zahvaljujući marljivim članovima koji njeguju tradiciju konjarstva na ovim prostorima, njeguju povijest i ljubav prema plemenitim životinjama - konjima, a u svojim aktivnostima mogu računati na podršku Varaždinske županije – istaknuo je Pajtlar.

udruga_konj_moj_prijatelj_05022023_1.jpg

udruga_konj_moj_prijatelj_05022023_2.jpg