Učenici Glazbene škole Varaždin božićnim koncertom završavaju godinu Foto: Glazbena škola Varaždin

Učenici Glazbene škole Varaždin božićnim koncertom završavaju godinu

Varaždinske vijesti | 21.12.2023. u 08:10h | Objavljeno u Društvo

Glazbena škola u Varaždinu, već tradicionalno, svake godine završava kalendarsku godinu Božićnim koncertom učenika Glazbene škole u Varaždinu.

Tradicionalni koncert učenika Glazbene škole u Varaždinu održat će se u petak 22. prosinca u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 11.00 sati.

Na koncertu će nastupiti učenici škole od predškolskog i dječjeg zbora, tamburaškog orkestra, gudačkog orkestra i mješovitog zbora pa do malog i velikog puhačkog orkestra Glazbene škole u Varaždinu.

Dok se članovi ansambala marljivo pripremaju za svoj nastup, 12 učenika Glazbene škole u Varaždinu boravi na mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta u glazbenoj školi IEA Oriol Martorell u Barceloni te će nastupiti na njihovom božićnom koncertu - El Concert Participatiu, a već će se po povratku pridružiti svojim kolegama na koncertu u Varaždinu.

Za koncert se uvijek traži stolica više, pa ne propustite priliku u petak vidjeti što su učenici Glazbene škole u Varaždinu ovog puta pripremili.

Bozicni_koncert_Glazbene_skole_u_Varazdinu_2023._1_1.jpg