U Varaždinu će biti predstavljeni najnoviji frizerski i "makeup" trendovi

Varaždinske vijesti | 3.10.2017. u 12:29h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu će se sljedeće nedjelje, 15. listopada, održati stručni seminar za frizere i kozmetičare pod nazivom "Festival kose - Barok u kosi".

Seminar organizira tvrtka Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba, u suradnji s Obrtničkom komorom Varaždinske županije, Udruženjem hrvatskih obrtnika Varaždin te Cehom frizera, a vodit će ga Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte, profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone. Luciano Fai je ujedno i vlasnik Glamour School - škole za frizere u Veroni.

Frizeri će imati priliku upoznati se s najnovijim svjetskim trendovima u bojanju, šišanju, pramenovanju i izradi frizura, koji dolaze iz Italije i odnose se na sezonu jesen/zima 2017./2018. Ovakvi seminari vrlo su značajni za frizere jer omogućavaju kontinuirani napredak i usavršavanje, kao i praćenje svjetskih frizerskih trendova.

Također, na svim modelima bit će prikazan najnoviji makeup-trendovi, koje će prikazati vrhunska vizažistica s proizvodima Avon. Svaki sudionik na kraju dobiva diplomu Glamour School, a organizirana je i bogata tombola za sve prisutne, uz mali domjenak na kojem će Udruga žena općine Vidovec posluživati tradicionalni kolač Vidovečki gibanik, a slastičarnica Šešet iz Varaždina razveselit će sve prisutne svojim lijepim i ukusnim tortama.

Seminar će se održati 15. listopada u hotelu Turist (Aleja Kralja Zvonimira 1, Varaždin), s početkom u 14 sati.

festival_kose_2.jpg